Adatgyűjtő rendszerek

A korszerű minőségbiztosítás sarokköve a megbízható adatgyűjtés. Mi elsősorban a minőségbiztosítás technikai hátterét biztosítjuk, különféle adatgyűjtő/feldolgozó rendszerek fejlesztésével/kivitelezésével. Az adatgyűjtés korszerű módszere lehet pl. mobil adatgyűjtő készülékek (PDA-k) használata, melyek a jelenleg ismert összes kommunikációs csatornát használhatják az adatok átvitelére a központi adatbázis felé. Az adatátviteli módszer kiválasztása a technikai igényeken túl az adatbiztonsági követelményektől is függhet.

E téren legjelentősebb partnerünk a mikulas2.jpg komáromi mobiltelefon gyáregysége volt. A gyár számára fejlesztett adatgyűjtő rendszer, szinte a gyártás összes fázisát felöleli, a beszállítóktól érkező alkatrészek minőségi vizsgálatától a gyártási fázisok egyes lépésein át az összeszerelést követő végleges minőségellenőrzésig.
 

DFD2.jpg

Ilyen típusú, és ehhez hasonló szerkezetű adatgyűjtő rendszerek fejlesztését, kivitelezését egyedi igények alapján vállaljuk.

Az Ap-x Kft. DíJMENTESEN elkészíti Önnek előzetes megbeszélés alapján szakmai tanácsadással Cégének fejlesztési költségeit bemutató árajánlatát.

Visszahívás kérése!