CAD tervezés

Gépészeti CAD tervezés

A számítógépes tervezés ma már elengedhetetlen része a fejlesztési/tervezési munkának. Az utóbbi években számítógépek – mind a hardverek, mind a szoftverek - rendkívüli sebességgel fejlődtek, így ma már elérhető áron lehet CAD-rendszerekhez jutni.

Elektronikai CAD tervezés

Az áramköri tervezés esetében az elvi kapcsolási rajzoktól a kész panelek tervezéséig tart a folyamat. Itt a mechanikai tervezéshez hasonlóan, szintén rendelkezésre áll a szimuláció lehetősége. Ez az áramkör-szimuláció –csakúgy, mint az előbbi esetben- sok időt és pénzt takaríhat meg a fejlesztés ideje alatt.

Költségoptimalizálás

A tervezési feladatokba egyetemi/főiskolai hallgatókat is bevonunk, ami a költséghatékonyságon túl azzal az előnnyel jár, hogy a hallgatók gyakorlati tapasztalaszerzését is elősegíti. Mi általában saját projektjeink tervezési igényeit elégítjük ki, de emellett természetesen bármilyen önálló (rész)tervezési munkát elvégzünk partnereink igényei alapján.

Az Ap-x Kft. DíJMENTESEN elkészíti Önnek előzetes megbeszélés alapján szakmai tanácsadással Cégének fejlesztési költségeit bemutató árajánlatát.

Visszahívás kérése!