Állami Nyomda

A biztonsági termékek gyártásában nagy hagyományokkal rendelkező Állami Nyomda 1998 óta foglalkozik kártyagyártással. Az elmúlt évek alatt a vállalat a térség egyik vezető kártyagyártójává vált. Magyarországi és külföldi bankok számára egyaránt készít VISA és MASTERCARD, valamint EMV chipes bankkártyákat. A bankkártya gyártás teljes körű, auditált gyártási, biztonsági védelemre alapul. Az Állami Nyomda nemcsak VISA és MASTERCARD bankkártya-gyártói és EMV megszemélyesítői engedéllyel rendelkezik, hanem a PIN boríték és a havi számlaegyenlegek készítéséhez, megszemélyesítéséhez szükséges gépekkel is.

Az Állami Nyomda legfontosabb referenciái között vannak a magyarországi kártyaokmányok – a személyi igazolványt, gépjármű törzskönyvet, vezetői engedélyt, diákigazolványt, – illetve a szlovák egészségbiztosítási kártya, az ír munkavállalói kártyák, valamint az albán vezetői engedély. A cég a nyomtatástól kezdve, a postára adásig – teljes körű levelezési szolgáltatást nyújt államigazgatási intézmények, önkormányzatok, bankok, biztosítók és közszolgáltató cégek számára. Az elmúlt több mint tíz évben a Társaság közel 500 millió kártyát állított elő és több tízmilliárd nyomtatványt személyesített meg.

Az Állami Nyomda a kártyamegoldások teljes skáláját ajánlja ügyfeleinek a gyártástól a megszemélyesítésen át egészen a postázásig. Kártyatermék kínálatunk magába foglalja a banki, pin, ajándék, lojalitás, tagsági, igazolvány és egyéb műanyag kártyákat.

http://www.any.hu/hu/openpage

http://www.youtube.com/watch?v=8Z9svP726-8

Az Ap-x Kft. DíJMENTESEN elkészíti Önnek előzetes megbeszélés alapján szakmai tanácsadással Cégének fejlesztési költségeit bemutató árajánlatát.

Visszahívás kérése!