FCI Insulator

A cég története a hetvenes évekig nyúlik vissza. Akkoriban kezdték a kompozit alapú szigetelőket fejleszteni, ami nagy újdonságnak számított.

Az első 400kV-os szigetelőt 1976-ban gyártották. Ezek után vasúti szigetelők gyártását is elkezdték, amelyek a Göd-Léva vonal magyar szakaszán több mint 20 évig működtek hibátlanul.

Az igazi nagy tételszámú gyártás 1982-ben kezdődött és főként a hazai Elektromos Művek megrendeléseit elégítette ki. Eközben a kutatás-fejlesztés színvonala is növekedett: számos nemzetközi projektben vettek részt.

1991-ben a japán Furukawa Electric Company vásárolta meg a céget és a magyar tapasztalatokat sikeresen ötvözte a japán precizitással. 1995-től a kompozit sziegetelők széles skálájának gyártása indult el.

Az elmúlt évek során az FCI rendkívül sokféle megrendelést teljesített, így szerezve sokrétű tapasztalatot. Mára a termékek rendkívül széles skálájával rendelkezik és a legyártott darabszám meghaladja az 1,000,000-t.

http://www.fcifurukawa.hu/

Az Ap-x Kft. DíJMENTESEN elkészíti Önnek előzetes megbeszélés alapján szakmai tanácsadással Cégének fejlesztési költségeit bemutató árajánlatát.

Visszahívás kérése!