Termelésirányítási rendszerünk

A termelésirányítás az automatizálás egy magasabb szintjeként képelhető el. Az automata gépek, gépsorok egymással és különböző kiszolgálákon keresztül a vállalat egyéb egységeivel is kommunikálnak. így jöhet létre egy az egész termelést  átfogó rendszer, mely a megrendelésektől a raktárkészleteken keresztül a minőségellenőrzésig és vevő-kezelésig mindent felölel.

E komplex rendszer létrehozása nem kis feladat, hosszas tervezést és tesztelést igényel. Cégünk szinte bármely ponton képes modulokat létrehozni és illeszteni a meglévő rendszerbe. Rendkívül sokféle protokoll ismert az ipari rendszerekben, ez különösen a régebbi, már többször továbbfejlesztett rendszereken észlelhető. Célunk ennek a sokféleségnek az egyszerűsítése, cégen belüli standardizálása. Gyakran felmerülő igény egyes költségesen licenszelhető modulok (pl. SAP) kiváltása. Ilyenkor nagy kreativitásra van szükség, ami igazi kihívás.

A fő koncepció mindenképpen a könnyű kezelhetőség, modularitás, és továbbfejleszthetőség. Ezek szellemében sokféle feladatott oldottunk meg és tesszük azt a jövőben is, remélhetőleg az Önök partnereként.

Az Ap-x Kft. DíJMENTESEN elkészíti Önnek előzetes megbeszélés alapján szakmai tanácsadással Cégének fejlesztési költségeit bemutató árajánlatát.

Visszahívás kérése!